Om Önskeblomma

IMG_20150728_124427-jag

Om mig Jag som äger och driver företaget heter Annika Nilsson Tenghall. Med min bakgrund av ca 15 år som mjukvaruutvecklare är jag van vid att se till helheten, prioritera det som är viktigt och fokusera på att ta fram lösningar på problem. Då ett av mina stora intressen alltid varit att rita och måla har jag samtidigt en stark känsla för färg och form.

Med mitt intresse för trädgårdsdesign får jag användning för både den analytiska och den kreativa sidan. Och bäst av allt – det är jätteroligt! Jag älskar det jag gör och därför vill jag alltid leverera bästa möjliga kvalitet och möta dina önskemål.

önskeblomma_tilldokument-1Bakgrund Önskeblomma startade 2012. Namnet Önskeblomma är vad mina barn brukar kalla utblommade maskrosor – man blåser iväg de små ”fallskärmarna” och önskar sig något. Ett lite roligare förhållningssätt till maskrosor än vad många vuxna har 🙂 

 

Utbildning
Trädgårdsakademin, Ängelholm

Trädgårdsdesign Intro
Trädgårdsdesign Primo
Trädgårdsdesign Hortum

Högskolan i Kristianstad
Landskapspsykologi (15 p)

Forslunda YH-utbildning, Umeå
Examinerad Trädgårdsmästare

Ekologiskt och hållbart är självklara ledord för mig både i mitt arbete och till vardags. Genom att välja metoder, utrustning och växter som är anpassade för de rådande förhållandena och med ekologi och miljö i åtanke skapas en hållbar trädgård. Det ger inte bara ett gott samvete utan innebär i förlängningen även mindre jobb för dig.

Bilderna här på webb-sidan är mina egna.

F-skattesedel Företaget innehar F-skattesedel.

Organisationsnummer/VAT-nummer SE730102496901

Önskeblomma finns även på Facebook >>

ÖnskeblommaTrädgårdsdesign
Lättskött. Funktionellt. Ekologiskt.Vackert.

Lättskött. Funktionellt. Ekologiskt.Vackert.